Η Huawei απέσπασε πολλά βραβεία στη CES 2018

Mobile

Πέντε μέσα παγκοσμίου βεληνεκούς εκθείασαν την είσοδο της Huawei στη νέα εποχή της συνδεσιμότητας, απονέμοντας της βραβεία για ένα κορυφαίο smartphone της και ένα πρωτοποριακό σύστημα Wi-Fi.

Η Huawei ήταν ο μεγάλος νικητής της CES 2018, με το λανσάρισμα του Huawei Mate 10 Pro στην αγορά των ΗΠΑ και την παρουσίαση της σειράς Huawei WiFi Q2 να της χαρίζουν σημαντικά βραβεία από μέσα παγκοσμίου κύρους.

Αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών τον επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης, τη νέα διπλή κάμερα της Leica και τη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του, ο ειδικός Τύπος της τεχνολογίας απένειμε στο Huawei Mate 10 Pro τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για το Smartphone της Χρονιάς από το Android Authority.

Όσο για τη σειρά Huawei WiFi Q2, αναγνωρίστηκε η πλήρης ασύρματη συνδεσιμότητα που είναι σε θέση να προσφέρει σε ένα μοντέρνο σπίτι.

Το Android Authority απένειμε στο Huawei Mate 10 Pro τον τίτλο του 2017 Smartphone of the Year εγκωμιάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις του σε όλους τους τομείς.

Το TechRadar έδωσε στο Huawei Mate 10 Pro τον τίτλο του Best Smartphone της έκθεσης, εξυμνώντας τον επεξεργαστή Kirin 970 με τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, την οθόνη FullView της Huawei , το μεγαλύτερο διπλό διάφραγμα f/1.6 του κόσμου και την πρώτη απόλυτα ασφαλή τεχνολογία φόρτισης παγκοσμίως.

Το T3 βράβευσε τη σειρά Huawei WiFi Q2 με ένα από τα T3 Loves του, χαρακτηρίζοντάς τη παράλληλα ένα πραγματικά άμεσο και προσβάσιμο σύστημα Wi-Fi, ικανό να καλύψει τις ανάγκες ενός ολόκληρου σπιτιού.

Το Android Police έδωσε στο Huawei Mate 10 Pro το βραβείο Best of CES 2018 επαινώντας τον επεξεργαστή Kirin 970, την έξυπνη νέα διπλή κάμερα της Leica και τη μπαταρία με την εντυπωσιακή αυτονομία.

Το Android Central ξεχώρισε το Huawei Mate 10 Pro απονέμοντας του τον τίτλο 2018 CES Top Pick για τη βελτιωμένη διπλή κάμερα, την πιστοποίηση SuperCharge και την οθόνη HDR FullView 6 ιντσών.

Αφήστε μια απάντηση