Η HTC κυκλοφορεί αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich για το One S

Mobile

Στα πλαίσια της συνεχούς δέσμευσης μας να διασφαλίζουμε ότι οι χρήστες λαμβάνουν ενημερώσεις λογισμικού που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η επόμενη αναβάθμιση για το HTC One S κυκλοφόρησε στις 22 Αυγούστου.

Η κύρια ενημέρωση περιλαμβάνει αναβάθμιση στην έκδοση 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) του Android, καθώς και βελτιώσεις στο Sense οι οποίες: θα δίνουν τη δυνατότητα αντιστοίχισης της λειτουργίας μενού με το πλήκτρο ‘πρόσφατες εφαρμογές’ (βελτιώνοντας την οπτική παρουσίαση σε εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί για το ICS, όπως το Facebook), θα βελτιώσουν τη διαχείριση καρτελών στο πρόγραμμα περιήγησης χάρη στο ειδικό πλήκτρο εναλλαγής καρτέλας και θα ενισχύσουν δυνατότητες της κάμερας όπως η εξισορρόπηση λευκού και η συνεχής αυτόματη εστίαση.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν βελτιώσεις στη μνήμη, τη σταθερότητα της πλατφόρμας και την εμπειρία περιήγησης στο ίντερνετ. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την καθολική πρόσβαση με ταυτοποίηση μία μόνο φορά (single sign-on) για το Facebook, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση του χρήστη σε διαφορετικές εφαρμογές και προγράμματα περιήγησης, καθώς και αναβαθμίσεις στον ήχο Beats, απόδειξη της προσήλωσης μας στον κρυστάλλινο ήχο.

Όσον αφορά τους προγραμματιστές, επεκτείνουμε την υποστήριξη του SDK για το Media Link και παρέχουμε ένα πλαίσιο για τις εφαρμογές βιντεοκλήσης, με στόχο την επίτευξη καλύτερων επιδόσεων και τη βελτίωση της ποιότητας.