Η HP επιστρέφει στα smartphones

Mobile

hp-offices

Μετά από αποχή σχεδόν δύο ετών η HP, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, φαίνεται ότι πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στην αγορά των smartphones.

Πως  ξεκίνησαν όμως αυτές οι φήμες. Σύμφωνα με το Readwrite.com η HP ετοιμάζει ένα Android tablet το οποίο θα έρθει με Nvidia Tegra 4 και βρίσκεται σε εξέλιξη στα εργαστήρια της HP από το περασμένο φθινόπωρο με στόχο να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχων έτος.

Σύμφωνα λοιπόν με την παραπάνω φήμη η HP παράλληλα με το παραπάνω tablet εξελίσει και ένα smartphone για το οποίο όμως οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες όσον αφορά το λειτουργιό σύστημα που θα τρέχει.

Οι περισσότεροι θα υποστηρίξουν ότι θα τρέχει Android, κάτι ιδιαίτερα πιθανό, αλλά εμείς θα βάλουμε στο παιχνίδι και την περίπτωση του WebOS, το οποίο απόκτησε η HP πριν σχεδόν δύο χρόνια μέσω της αγοράς της Palm.

Όπως και να έχει θα πρέπει να κάνουμε υπομονή σχεδόν έξι μήνες, αφού η Nvidia αναμένεται περίπου τον Αύγουστο να κυκλοφορήσει τα Tegra 4 SoC το οποίο εικάζεται ότι θα διαθέτει τόσο το Android tablet της HP όσο και το smartphone.

Αφήστε μια απάντηση