Η Chevrolet προσθέτει το Siri στο νέο Spark [VIDEO]

Mobile

Στο Los Angeles Auto Show 2013 η Chevrolet ανακοίνωσε για το δημοφιλές μοντέλο της Spark την προσθήκη της λειτουργίας Siri για το MyLink infotainment που ενσωματώνει το αυτοκίνητο.

Η προσθήκη του Siri επιτρέπει την εκτέλεση φωνητικών εντολών αλλά και την ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth του iPhone με το infotainment σύστημα του αυτοκινήτου. Αυτό επιτρέπει την αναπαραγωγή τραγουδιών, την αλλαγή της πηγής από το ραδιόφωνο στο iPod, την τηλεφωνική κλήση επαφών, την διαχείριση των SMS και του ημερολογίου.

Το σύστημα έρχεται με ένα νέο Eyes Free mode το οποίο κρατά την οθόνη του iPhone απενεργοποιημένη και ο οδηγός βασίζεται αποκλειστικά στις φωνητικές πληροφορίες που δίνει το Siri. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι ο οδηγός εστιάζει την προσοχή του στο δρόμο.

Υποστηρίζονται όλα τα iPhone και iPad αρκεί να τρέχουν τουλάχιστον iOS 6.0 ή νεότερο και το πλήκτρο Voice που βρίσκεται στο τιμόνι του αυτοκινήτου ενεργοποιεί το Siri. Εκτός από το Chevrolet Spark το νέο σύστημα θα έρθει τους πρώτους μήνες του 2013 και στα Chevrolet Sonic LTZ και RS.

Στο παρακάτω video θα δείτε πως λειτουργεί το Siri στο Chevrolet Spark.

Αφήστε μια απάντηση