Φημές για λευκό Nexus 4 και Android 4.3 τον Ιούνιο

WNX4960

Παρά τις έντονες φήμες που ήθελαν την Google να παρουσιάζει ένα λευκό Nexus 4 ή την επόμενη έκδοση του  Android 4.3 Jelly Bean στο συνέδριο Google Ι/Ο, τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη. 

Αλλά οι φήμες δεν κόπασαν. Ειδικά όσον αφορά το λευκό Nexus 4, που μυστηριωδώς ενεφανίσθει σε φωτογραφία της ιστοσελίδας Android And Me, οι φήμες ενισχύθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν, θέλοντας το νέο μοντέλο να κάνει την εμφάνιση του τον Ιούνιο που μας έρχεται.

WNX4AnM960

Και φυσικά για να ολοκληρωθεί το πακέτο, το λευκό Nexus 4 θα φέρει Android 4.3, το οποίο σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες θα προσφέρει στο λειτουργικό υποστήριξη Bluetooth Smart και OpenGL ES 3.0, προσθήκες που αφορούν τους developers και πλαισιώνουν τα νέα αναβαθμισμένα APIs που παρουσίασε η Google.

BTSma960

 

 

OpenGLES960

Αν λοιπόν υποθέσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι αληθινά τότε το νέο λευκό Nexus 4, που θα διαφέρει όσον αφορά το ήδη υπάρχον μοντέλο μόνο στον χρωματισμό,  θα διατεθεί και πάλι στην προσιτή τιμή των 299 δολαρίων ΗΠΑ και θα παραταχθεί ως «βέλος στην φαρέτρα» του Google Play Store, μαζί με το Google Galaxy S4 των 600+ δολαρίων της Samsung.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση