Έρχεται τον Ιούλιο το iPhone 5S με κάμερα 13 MPixels και iOS 7

iphone_5s-leak

Η διαρροή που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός και έρχεται από την Ιαπωνία. Το iPhone 5S θα γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Ιούλιο ενώ θα ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα των 13 MPixels αλλά και iOS 7.

Έγγραφα που διέρρευσαν από την KDDI, έναν από τους μεγαλύτερους Ιάπωνες carrier κινητής αποκαλύπτουν αρκετές πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone.

Σύμφωνα λοιπόν με τη διαρροή το επόμενο iPhone θα ονομάζεται iPhone 5S, οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν πιθανότατα στις 20 Ιουνίου και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Ιούλιο. Το νέο iPhone 5S θα παρουσιαστεί στο WWDC 2013 το οποίο θα πραγματοποιηθεί 10-14 Ιουνίου, ενώ όπως φαίνεται θα ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 13 MPixels και πιθανόν θα κυκλοφορήσει εξ’ αρχής με την επόμενη major έκδοση του mobile λειτουργικού της Apple, το iOS 7.

Καλώς να ορίσει.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση