Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Έρχεται το iPhone 5S

Έρχεται το iPhone 5S

iphone-5

Αν και άργησαν λίγο οι φήμες για την κυκλοφορία του επόμενου iPhone άρχισαν να κάνουν δειλά την παρουσία τους. Η πλέον δημοφιλής αυτή την εβδομάδα αφορά τις ημερομηνίες ανακοίνωσης αλλά και κυκλοφορίας του επερχόμενου iPhone 5S όπως θα δείτε παρακάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με τη φημολογία το επόμενο iPhone, το οποίο μάλιστα εικάζεται ότι θα ονομάζεται iPhone 5S και θα είναι μια αναβάθμιση του τρέχοντος μοντέλου, θα παρουσιαστεί από την Apple σε ειδικό event την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013. Το νέο smartphone, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, κάποια στιγμή εντός του Ιουλίου.

Η φήμη αυτή προχωρά ένα βήμα παρακάτω και εικάζει ότι στο συγκεκριμένο event η Apple θα ανακοινώσει και κάποια σημαντική αναβάθμιση για το iOS.

Εμείς κρατάμε μικρό καλάθι μιας και είναι εικασίες χωρίς κάποια πηγή εκ των έσω από το Κουπερτίνο ή κάποιο συνεργάτη τους.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση