Έρχεται το iPad mini στις 23 Οκτωβρίου;

Mobile

Οι φήμες που αφορούν στην κυκλοφορία ενός νέου μικρότερου iPad το οποίο θα ονομάζεται iPad mini τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά. Η φημολογία θέλει την Apple να παρουσιάζει το iPad mini σε press event.

Σύμφωνα λοιπόν με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν στην Apple, η εταιρεία έχει προγραμματίσει press event στις 23 Οκτωβρίου με στόχο την ανακοίνωση του νέου μικρότερου iPad mini.

Τώρα εμείς εδώ στο FullPC από την άλλη έχουμε μερικές επιφυλάξεις για την ημερομηνία περισσότερο και όχι για το iPad mini, αφού για το τελευταίο έχει … βουήξει ο τόπος. Η 23η Οκτβρίου είναι ημέρα Τρίτη και η Apple μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει τα προϊόντα της συνήθως Τετάρτες. Σίγουρα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, απλά εκεί στο Cupertino είναι συνήθως ευλαβικοί με αυτές τις παραδόσεις.

Από την άλλη εκείνη η εβδομάδα θα είναι καυτή αφού στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφορούν επίσημα τα Windows 8, κάτι που σημαίνει ότι η Microsoft τις αμέσως προηγούμενες ημέρες θα κάνει αρκετό θόρυβο γύρω από το νέο λειτουργικό σύστημα και ότι το συνοδεύει, όπως πχ το Surface tablet της.

Τέλος, όχι ότι μας κάνει μεγάλη διαφορά αλλά αφού η πληροφορία υπάρχει θα το αναφέρουμε, φαίνεται ότι η παρουσίαση του iPad mini θα γίνει στο Town Hall Auditorium και όχι στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco στο οποίο έγινε η παρουσίαση του iPhone 5. Αυτό πάλι δεν μας φαίνεται περίεργο αφού στο Town Hall Auditorium η Apple έχει κάνει παρουσιάσεις σημαντικών προϊόντων της όπως το MacBook Air, το OS X Lion και το iPhone 4S.

Όπως και να έχει μείνετε συντονισμένοι μιας και θα σας ενημερώσουμε για κάθε τι νεότερο.

2 σκέψεις στο “Έρχεται το iPad mini στις 23 Οκτωβρίου;

Αφήστε μια απάντηση