Έρχεται iPad 4 στα 128 GB

Mobile

ipad-4

Η Apple ετοιμάζει έκδοση του iPad 4ης γενιάς το οποίο θα διαθέτει μνήμη flash χωρητικότητας 128 GB. Οι πληροφορίες δεν έρχονται από επίσημα χείλη, αλλά τα στοιχεία που υπάρχουν πλέον είναι αρκετά όπως θα δείτε.

Αρχικά στις beta εκδόσεις του iOS 6.1 υπάρχει κώδικας για ένα νέο iPad 4 στα 128 GB. Επιπλέον στο iTunes 11 υπάρχουν ενσωματωμένα εικονίδια των 128 GB. Αν ακόμα δεν σας έχουν πείσει όλα αυτά τότε η σημερινή αποκάλυψη θα σας αλλάξει γνώμη.

Τα παιδιά από το 9to5 Mac ενημερώθηκαν από εργαζόμενο σε μεγάλη αλυσίδα λιανική στις ΗΠΑ ότι στο σύστημα τους πλέον υπάρχει ένα νέο SKU για το μοντέλο των 128 GB, το οποίο μάλιστα φέρει και τη σημείωση Ultimate.

Πληροφορίες για τον προμηθευτή της μνήμης flash των 128 GB δεν υπάρχουν, εικάζουμε όμως και  μάλλον με σχετική ασφάλεια, ότι είναι η Samsung. Πριν μερικούς μήνες και γύρω στο Σεπτέμρβιο του 2012 η Κορεατική εταιρεία είχε βγάλει μια ανακοίνωση σχετική με την οποία ανέφερε ότι η γραμμή παραγωγής της προσαρμόζεται για τις νέες μνήμες flash των 128 GB.

Αν και κανείς από την Apple θα περίμενε ότι μοντέλο στα 128 GB θα κυκλοφορούσε με το νέο iPad 5ης γενιάς, τελικά και εφόσον κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο φαίνεται πως η Apple έχει πάρει σοβαρά τον πολύ έντονο ανταγωνισμό στην αγορά των tablets και αποφάσισε να πάρει ακόμα μια φορά “κεφάλι” νωρίς.

Αφήστε μια απάντηση