Επεκτείνεται η συμβατότητα του Galaxy Gear

Mobile

GearNote960

Το Galaxy Gear έκανε την εμφάνιση του δίπλα στο Note 3 στην IFA 2013, αφήνοντας ανάμικτα συναισθήματα στους φίλους της Samsung, αφενός για την τιμή του και αφετέρου για την περιορισμένη συμβατότητα του. 

Το πρώτο “wearable” προϊόν της νοτιοκορεατικής εταιρείας, όπως φαίνεται δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση.

Θυμίζουμε ότι το Gear διαθέτει AMOLED οθόνη με μέγεθος 1,63″ [320×320 pixels στα 275 PPI] και στο εσωτερικό του “φωλιάζει” ένας μονοπύρηνος Exynos επεξεργαστής στα 800MHz, φέρει 512ΜΒ μνήμης RAM, κάμερα 1.9MPixels, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4GB και Bluetooth 4.0 για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

GearSS960

Το βάρος του φτάνει τα 73,8 γραμμάρια, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας των 315mAh που προσφέρει ιδανική αυτονομία 25 ωρών, ενώ ως λειτουργικό σύστημα επιλέχθηκε το Android [forked].

Αρχικά η συσκευή αυτή ανακοινώθηκε ως συμβατή με τα Note 3, Galaxy S4 και S3, στα τελευταία με την αναβάθμιση του Android στην έκδοση 4.3.

Αυτό άφησε “στην απέξω” όσους κατέχουν άλλες συσκευές Samsung και έτσι η εταιρεία αποφάσισε να “ανοίξει” λίγο τους περιορισμούς του Gear και να επεκτείνει τη συμβατότητα του, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

GGLRK960

Αυτό σημαίνει ότι όσοι από εσάς έχουν στην κατοχή τους Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Mega 5.8″, Mega 6.3″ και Galaxy S4 Zoom θα είστε σε θέση να αποκτήσετε ένα Galaxy Gear και να το συνδυάσετε με την αγαπημένο σας smartphone.

Η τιμή του Gear στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, ξεκινά από τα 298 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση