Δώρο το Office 2013 με τα μικρά Windows 8.1 tablets [VIDEO]

Mobile

windows-8.1-tablet

Στην Computex στέλεχος της Microsoft ανακοίνωσε ότι όλα τα μικρά νέα Windows tablets τα οποία θα κυκλοφορήσουν με Windows 8.1 θα έρθουν με δωρεάν εγκατεστημένο το Office 2013.

Η δήλωση έγινε από την Tami Reller η οποία είναι υπεύθυνη του τμήματος Windows στη Microsoft και σίγουρα αποτελεί σημαντική εξέλιξη αφού το Office είναι μια εξαιρετικά δημοφιλή σουίτα εφαρμογών και μια τέτοια κίνηση φαίνεται να εξασφαλίζει αυξημένες πωλήσεις.

Θα σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση αφορά Windows tablets με επεξεργαστές x86, ενώ αφορά όλα τα tablets με οθόνη μικρότερη των 10 ιντσών. Η σουίτα εφαρμογών Office 2013 την οποία θα ενσωματώνουν τα tablets περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel, Powerpoint & OneNote, όχι όμως το Outlook.

Η παραπάνω ανακοίνωση είναι μια ακόμα επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία των Windows 8.1, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις 26 Ιουνίου στο συνέδριο Build 2013.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά που είχε ανακοινώσει η Microsoft πριν από λίγες μόνο ημέρες για τα Surface tablets της.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση