Διέρρευσε το BBM της BlackBerry για Android

Mobile

BBM960

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε και ξανακούμε για την διάθεση της πλατφόρμας του BlackBerry Messenger στο iOS και στο Android. Φαίνεται λοιπόν πως κάποιοι “ανυπόμονοι” πήραν την υπόθεση στα χέρια τους. 

Όσον αφορά λοιπόν το κομμάτι του Android η εφαρμογή [.apk], μάλλον μια πρώιμη έκδοση της, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για όσο θα είναι διαθέσιμη, θα μπορείτε να την κατεβάσετε κανονικά και να την εγκαταστήσετε στην συσκευή σας.

Η “διάθεση” του αρχείου εγκατάστασης έγινε από την ιστοσελίδα CrackBerry, την στιγμή που οι αρμόδιοι της καναδικής εταιρείας διαβεβαιώνουν ότι έχουν υποβάλλει τις εφαρμογές τους και στα δύο οικοσυστήματα και η έγκριση είναι θέμα ημερών.

Η ανακοίνωση για την διείσδυση του ΒΒΜ στο iOS και στο Android, που θα έδινε στους χρήστες την ικανότητα να εκμεταλλευτούν την δημοφιλή αυτή πλατφόρμα, έγινε την άνοιξη που μας πέρασε με σκοπό να διατεθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που διανύουμε.

BBMisC960

Ωστώσο, η εγκατάσταση δεν θα σας δώσει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ολοκληρωθεί κανονικά αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα, που προφανώς δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί. Απλά θα πάρετε το ΡΙΝ σας σε συντομότερο χρόνο, σε σχέση με εκείνους που περιμένουν την επίσημη διάθεση από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple και της Google.

Αφήστε μια απάντηση