Αποκαλύφθηκαν οι τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα

Mobile

Μάλλον από κάποιο λάθος πριν λίγη ώρα στη σελίδα των Multirama υπήρχαν οι τιμές διάθεσης των iPhone 5 στην Ελληνική αγορά. Πριν τα προϊόντα κατέβουν από το site εμείς καταφέραμε να τις κρατήσουμε.

Στη σελίδα των προϊόντων δεν υπήρχε ενημέρωση σχετικά με την διαθεσιμότητα της συσκευής, κάτι όμως που θα γίνει σε πέντε ημέρες από σήμερα, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν και δεν έχουμε κάτι επίσημο, θα θεωρήσουμε ότι οι τιμές που ανέβηκαν στο site των καταστημάτων Mutlirama είναι αυτές με τις οποίες θα διατεθεί το iPhone 5 στην Ελληνική αγορά αφού φανταζόμαστε ότι είναι μέρος της ενημέρωσης του δικτύου λιανικής.

Η συσκευή θα διατεθεί σε τρεις χωρητικότητες στα 16 GB, 32 GB και 64 GB σε δύο χρώματα για κάθε έκδοση, μαύρο και λευκό με τις τιμές να διαφέρουν μόνο όσον αφορά τη χωρητικότητα και όχι το χρωματισμό της συσκευής.

iPhone 5 16GB
739 ευρώ

iPhone 5 32GB
859 ευρώ

iPhone 5 64GB
978,99 ευρώ

Θα κρατήσουμε μια μικρή επιφύλαξη αφού οι τιμές μπορεί να είναι διαφορετικές τελικά μιας και στη σελίδα αναφερόταν το Τιμή internet που συνήθως σημαίνει μια ελαφρά χαμηλότερη τιμή, Η μείωση αυτή βέβαια για τόσο νέο προϊόν στην αγορά δεν συνηθίζεται, αλλά κρατάμε την επιφύλαξη.

1 σκέψη στο “Αποκαλύφθηκαν οι τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση