Απογοητευτική η τιμή του Modbook Pro

Mobile

Τη Δευτέρα σας ενημερώσαμε ότι εχθές θα γινόταν η ανακοίνωση σχετικά με την τιμή διάθεσης και τον τρόπο παραγγελιών του Modbook Pro, ενός νέου tablet με σωθικά από MacBook Pro. Η ανακοίνωση έγινε και η τιμή είναι εξωπραγματική.

Δεν θα γράψουμε πολλά αφού με κόστος 3.499 δολάρια το Modbook Pro αφορά μάλλον λίγους. Από την άλλη για να μην υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα χρήσης από την Apple φανταζόμαστε η επιλογή που κάνουν για την κατασκευή του tablet είναι αυτή που εκτοξεύει το κόστος.

Βάζοντας κάποιος παραγγελία για το Modbook Pro ενημερώνεται ότι το νέο tablet θα κατασκευαστεί από τους τεχνικούς της εταιρείας λύνοντας ένα κανονικό MacBook Pro 13.3 mid-2012 και τοποθετώντας τα απαραίτητα σωθικά του στο enclosure case που έχει επιλέξει η εταιρεία.

Για εκείνους που έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα κατά την διάρκεια της παραγγελίας έχετε τη δυνατότητα επιλογής επεξεργαστής μεταξύ των Core i5 στα 2,5 GHz ή στα 2,9 GHz, προσθήκης επιπλέον μνήμης, επιλογή SSD μεγαλύτερης χωρητικότητας, εξωτερικού σκληρού δίσκου, ακόμα και άδειας Windows 7 για να έρθει το Modbook Pro σας με προ-εγκατεστημένο Mountain Lion και Windows 7.

Αφήστε μια απάντηση