Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Αυτό είναι το «φθηνό» iPhone

Αυτό είναι το «φθηνό» iPhone

lowprice-iphone

Η κυκλοφορία ενός νέου ¨φθηνού¨iPhone ακούγεται πολύ το τελευταίο διάστημα και η παραπάνω φωτογραφία που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες απλά βάζει φωτιά στις φήμες.

Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με την Apple όσον αφορά τις νέες συσκευές – αν και τελευταία όλα διαρρέουν πριν την επίσημη παρουσίαση τους – η φωτογραφία δείχνει ένα iPhone με polycarbonate πλάτη και design εντελώς νέο.

Το παραπάνω «φθηνό» iPhone οι φήμες θέλουν να παρουσιάζεται από την Apple μαζί με τον επερχόμενο αντικαταστάτη του iPhone 5. Οι φήμες θέλουν το νέο «φθηνό» iPhone να έρχεται με Retina οθόνη 3,5 ιντσών, κάμερα με αισθητήρα 5 MPixels και στην καρδιά του τον επεξεργαστή A5 ο οποίος ικανοποιεί πλήρως με την απόδοση του.

Τώρα γιατί βάζουμε το «φθηνό» σε εισαγωγικά είναι κάτι που μας έχει δώσει το δικαίωμα η Apple να κάνουμε αφού αν το iPhone 5 κοστίζει 739 ευρώ, τότε ένα iPhone θα μπορούσε να θεωρηθεί φθηνό με κόστος πχ 500-600 ευρώ. Θα περιμένουμε με αγωνία.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση