Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Αδιάβροχο το νέο Sony Xperia Tablet S @ IFA 2012 [VIDEO]

Αδιάβροχο το νέο Sony Xperia Tablet S @ IFA 2012 [VIDEO]

Εντυπωσιακό το περίπτερο της Sony στην IFA 2012 και τα προϊόντα που παρουσίασε η Ιαπωνική εταιρεία αρκετά. Εμάς μας άρεσε ο τρόπος που η Sony παρουσίασε στους δημοσιογράφους και στο κοινό το γεγονός ότι το νέο Xperia Tablet S αλλά και κάποια νέα Xperia smartphones είναι είτε waterproof.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που τραβήξαμε από την IFA 2012 είχαν στήσει για επίδειξη το νέο Xperia Tablet S αλλά για να το καταφέρουν αυτό χρειάστηκαν μάλλον υδραυλικό! Νερό έτρεχε συνεχώς επάνω στο νέο tablet της Sony το οποίο στη συνέχεια αποστραγγιζόταν … μέσα στο έπιπλο του booth.

Η σημείωση μας, κάτι που μας είπαν και οι άνθρωποι της Sony στην IFA 2012, έχει να κάνει με το ότι το νέο Xperia Tablet S αντέχει το πιτσίλισμα στο νερό – splash proof κοινώς – και όχι να κάνετε μακροβούτια μαζί του.

ΟΚ Sony μας έπεισες ότι η νέα σου ταμπλέτα αντέχει και το νερό.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

E3 2017: Ότι ανακοινώθηκε στο PlayStation event

Το event με τις ανακοινώσεις για το PlayStation πραγματοποιήθηκε σήμερα τα χαράματα και οι ανακοινώσεις ήταν …

Αφήστε μια απάντηση