Το νέο Boeing 787 Dreamliner θα έρθει με σύστημα ψυχαγωγίας βασισμένο σε Android

Αγορά

Το νέο Boeing 787 Dreamliner είναι προ των πυλών και αν αυτό το γνωρίζεται ήδη, ήρθε η ώρα να ενημερωθείτε ότι θα κυκλοφορήσει με σύστημα ψυχαγωγίας βασισμένο σε Android.

Οι υποψήφιοι πελάτες του νέου αεροσκάφους της Boeing θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο διαφορετικών συστημάτων. Το πρώτο είναι το Panasonic eX3 και το δεύτερο το Thales TopSeries Avant.

Όσον αφορά το δεύτερο σύστημα παρουσιάστηκε σε μια επίδειξη και οι φήμες το θέλουν να είναι εξαιρετικό. Θα διατίθεται με οθόνες 10 και 17 ιντσών, η κάθε μια εκ των οποίων θα υποστηρίζεται από έναν επεξεργαστή δύο πυρήνων με 1GB μνήμης RAM και 256GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου. Εκτός από τη δυνατότητα επιλογής του υλικού προς παρακολούθηση ο επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet μιας και τα Dreamliner έρχονται με υποστήριξη για πρόσβαση στο internet.

Εμείς πάντως διαβάζουμε ότι το νέο θηριάκι της Boeing θα κυκλοφορήσει και με συσκευή Touch Passenger Media Unit – ή αλλιώς TouchPMU – με μέγεθος 3,8 ιντσών η οποία έχει σχεδιαστεί να συνοδεύει ως tablet το σύστημα ψυχαγωγίας του αεροσκάφους.

Υπομονή μέχρι να μπείτε στο πρώτο Boeing 787 Dreamliner που θα ενσωματώνει αυτά τα ωραία gadgets για να παίξετε μαζί τους στα 10, 20 ή 30 χιλιάδες πόδια

Αφήστε μια απάντηση