Το HTC One S λαμβάνει βραβείο EISA

Αγορά

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε ότι το το καταξιωμένο της HTC One S ανακηρύχθηκε ευρωπαϊκό τηλέφωνο κοινωνικών μέσων για το 2012 – 2013 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (European Imaging Sound Association – EISA). Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η HTC λαμβάνει αυτή τη διάκριση, μετά τη περσινή νίκη της στην ίδια κατηγορία με το HTC ChaCha.

Ο Florian Seiche, Πρόεδρος της HTC EMEA δήλωσε: «Για την HTC έχει πρωταρχική σημασία η εμπειρία που απολαμβάνει ο χρήστης με μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας να είναι όσο πιο προσωπική γίνεται – η δυνατότητα ενός Smartphone να συνδέει τους ανθρώπους και να τους επιτρέπει να μοιράζονται περιεχόμενο μέσω κοινωνικών δικτύων, γρήγορα και εύκολα, είναι κάτι που οι χρήστες θέλουν να απολαμβάνουν κάθε μέρα. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που τιμηθήκαμε με αυτό το βραβείο για δεύτερη φορά και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο την EISA όσο και τους πελάτες μας για τη συνεχιζόμενη στήριξή τους στην HTC.»

Η EISA, μια μοναδική ένωση 50 περιοδικών ειδικού ενδιαφέροντος από 19 χώρες της Ευρώπης, είναι ο πιο έγκυρος οργανισμός του κόσμου στον χώρο των περιοδικών για τα πολυμέσα. Κάθε χρόνο, οι αρχισυντάκτες από κάθε μέλος της EISA συναντώνται για να αποφασίσουν ποια από τα προϊόντα που παρουσίασαν στις εκδόσεις τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς αξίζουν το πολυπόθητο βραβείο της EISA.

Η διάκριση ως ευρωπαϊκό τηλέφωνο κοινωνικών μέσων για το 2012-2013 (European Social Media Phone 2012-2013) αναγνωρίζει την εφευρετικότητα στην ενσωμάτωση των κοινωνικών δικτύων, τη δικτύωση και την ικανότητα μιας συσκευής να συνδέεται σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα με απλό τρόπο, καθιστώντας παράλληλα την κοινή χρήση περιεχόμενου και την κοινωνική αλληλεπίδραση εξίσου εύκολη.