Τα κανάλια Novasports έρχονται στις τηλεοπτικές πλατφόρμες των Vodafone & Wind

Αγορά

Σύμφωνα με δελτία τύπου που απέστειλαν οι δύο εταιρείες και τα επτά κανάλια Novasports θα προστεθούν στην IPTV πλατφόρμα Vodafone TV αλλά και στην επερχόμενη τηλεοπτική πλατφόρμα που θα λανσάρει η Wind μέσα στο Φθινόπωρο μετά από συμφωνία με τη Forthnet.

Πλέον οι συνδρομητές και των τριών εταιρειών, Forthnet, Vodafone και Wind θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το αθλητικό περιεχόμενο που διαθέτει η Nova, μεταξύ αυτών το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ Euroleague και όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που γίνονται διαθέσιμα από τα επτά αθλητικά κανάλια της Nova.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος κ. Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε:

«Στρατηγικός στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Σήμερα ισχυροποιούμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο διανέμεται μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας στη χονδρική αγορά, η οποία θα διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους πελάτες του Vodafone TV».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς κ. Νάσος Ζαρκαλής δήλωσε:

Πρόκειται να λανσάρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα ξεχωρίζει τόσο για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά όσο και για το περιεχόμενο του. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Zappware που αφορά στην τεχνολογική λύση, σήμερα ανακοινώνουμε μια συμφωνία που σηματοδοτεί την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του περιεχομένου που θα διατίθεται από τη νέα μας πλατφόρμα. Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε το πλήρες πλάνο μας για το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο που θα προσφέρεται από την πλατφόρμα μας “.

Αφήστε μια απάντηση