Συνεργασία Intel με Jaguar Land Rover

Αγορά

jaguar-landrover-rd-center

Η Intel, εταιρεία που δεν χρειάζεται συστάσεις σε όποιον ασχολείται με την τεχνολογία, συνεργάζεται με τη Jaguar Land Rover με στόχο την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στο χώρο του αυτοκινήτου.

Οι δύο εταιρείες – παρένθεση εδώ, οι φίρμες Jaguar και Land Rover έχουν αγοραστεί από μια εταιρεία και έχουν συγχωνευτεί σε μια – Intel και Jaguar Land Rover, ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους, σύμφωνα με το δελτίο τύπου έχουμε λάβει. Οι τεχνολογίες που στοχεύουν να αναπτύξουν σε πρώτη φάση από την παραπάνω συνεργασία αφορούν το εσωτερικό των οχημάτων.

Η συνεργασία δεν αναμένεται όμως να περιοριστεί στο εσωτερικό των οχημάτων αφού φαίνεται πως οι δύο εταιρείες εργάζονται ήδη για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ψηφιακών πρωτότυπων οχημάτων τα οποία θα συνδέουν – ελπίζουμε με χαρακτηριστική ευκολία – το αυτοκίνητο με φορητές συσκευές και το cloud.

Η Jaguar Land Rover φαίνεται να έχει λάβει ιδιαίτερα σοβαρά την παραπάνω συνεργασία μιας και μεταξύ άλλων παρουσίασε σχέδια για την δημιουργία ενός νέου κέντρου R&D – έρευνας και ανάπτυξης – το οποίο θα εδρεύει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και θα είναι η βάση για την περαιτέρω συνεργασία με τα εργαστήρια της Intel.

Αυτό αγαπητοί αναγνώστες ονομάζεται ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση