Συλλήψεις από την οικονομική αστυνομία για φοροδιαφυγή σε γνωστή εταιρεία

Αγορά

Με δελτίο τύπου η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε σήμερα για την σύλληψη πέντε υπόπτων από εταιρείες που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μια από τις εταιρείες αυτές είναι ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως λένε οι πληροφορίες μας.

Η υπόθεση αφορά εικονικά τιμολόγια με συνολική αξία που ξεπερνά τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 45-χρονος ύποπτος ο οποίος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μιας εκ των εταιρειών.

Η έρευνα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ήταν πολύμηνη και έχει καταλήξει σε σχηματισμό δικογραφίας για κακουργηματικής φύσεως φοροδιαφυγή και οι εταιρείες που εμπλέκονται δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, παραγωγής και εμπορίας CD’s και DVD’s, ανακύκλωσης, έκδοσης βιβλίων και διαφημιστικών προϊόντων, καθώς επίσης διαφήμισης και γραφικών τεχνών.

Φαίνεται πως το όνομα της γνωστής στο καταναλωτικό κοινό του χώρου της τεχνολογίας εταιρείας έχει διαρρευσεί, εμείς όμως επειδή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει δεν θα το αναφέρουμε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη στην υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση