Σύλληψη του προέδρου της e-shop.gr για χρέη στο Δημόσιο

eshoppoint

Ο πρόεδρος του e-shop.gr συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για χρέη προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα ο 39-χρονος Συμεών Μαυροειδής, νόμιμος εκπρόσωπος της e-shop.gr,  συνελήφθη στο Μαρούσι για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 9.959.583 ευρώ. Ο συλληφθείς έχει ήδη οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης είχε απονείμει στον κ. Μαυροειδή για την εταιρεία του το βραβείο επιχειρηματικότητας Κούρος 2008.

Δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι και αν η οικονομική κατάσταση συνεχίσει με αυτούς τους πτωτικούς ρυθμούς ίσως η παραπάνω είδηση να μην αποτελεί εξαίρεση στον κλάδο των Ελληνικών επιχειρήσεων τεχνολογίας, αλλά τον κανόνα, κάτι που βεβαίως απευχόμαστε.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση