Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Αγορά / Πωλήσεις ρεκόρ για το νέο iPad

Πωλήσεις ρεκόρ για το νέο iPad

Resolutionary Apple iPad 3rd gen.Σύμφωνα με τον Tim Cook, CEO της Apple, οι πωλήσεις του νέου iPad 3ης γενιάς μέσα στο Σαββατο-Κύριακο που μας πέρασε έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Παρά τον σκεπτικισμό κάποιων για το κατά πόσο η νέα ταμπλέτα της Apple θα τα καταφέρει, φαίνεται πως η Apple και τα προϊόντα της συνεχίζουν να πωλούν σαν ζεστό ψωμί.

Ο πρόεδρος της Apple δεν ανέφερε συγκεκριμένα νούμερα που αφορούν τις πωλήσεις για το iPad 3ης γενιάς, αλλά αρκέστικε στην δήλωση ότι αυτές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Είμαστε σίγουροι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαρρεύσουν ή θα ανακοινωθούν τα ακριβή νουμερα έτσι ωστε να έχουμε κάτι συγκρισιμο, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Άλλωστε την ερχόμενη Παρασκευή στις 23 Μαρτίου οι πωλήσεις για το iPad 3ης γενιάς ξεκινούν επίσημα και στην χώρα μας, οπότε αν και εν μέσω βαθειάς οικονομικής κρίσης θα πάρουμε μια ιδέα.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση