Πακέτα data & ομιλίας και αποκλειστικές εμπειρίες για τους φοιτητές από το Vodafone CU

Αγορά

To Vodafone CU καλωσορίζει τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με πακέτα data & ομιλίας, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των φοιτητών για επικοινωνία!

Θέτοντας στο επίκεντρο τις ιδιαίτερες ανάγκες των φοιτητών για επικοινωνία, το CU προσφέρει μεγάλη ποικιλία από φοιτητικά δώρα, προσφορές και εμπειρίες που έρχονται να συμπληρώνουν τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα του.

Συγκεκριμένα, οι CU φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν:

• Student Xclusive 7 με 1000′ προς όλους και 600 ΜΒ μόνο με 7€
• Student Xclusive 8,5 με 1200′ προς όλους, 1200 SMS προς όλους και 1,2 GΒ μόνο με 8,5€
• Double Play CU Xclusive για Ιnternet έως 24mbps και σταθερή γραμμή μόνο με 17,90€/μήνα για να σερφάρουν ατέλειωτα και από το σπίτι
• CU Shake μέσω του MyCU App με δώρο 600ΜΒ για 30 μέρες ή 1GB για 1 βδομάδα για κάθε ανανέωση, ενώ 1200ΜΒ για 30 μέρες ή 2GB για 1 εβδομάδα, με κάθε ηλεκτρονική ανανέωση
• Δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά προς CU + 600 ΜΒ
• Just Surf Bonus που τους χαρίζει 500 MB με κάθε ανανέωση των 10€

Για τους καινούριους φοιτητές που επιλέγουν το CU, τα δώρα συνεχίζονται αφού μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν το Student Xclusive 7 για τρεις συνεχόμενους μήνες!

Οι προσφορές όμως συνεχίζονται και με το CU Around, τη μοναδική πλατφόρμα εμπειριών για νέους, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους CU φοιτητές να απολαύσουν αποκλειστικές προσφορές & εμπειρίες για εκείνους και την παρέα τους.

Ενδεικτικά, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν δωροεπιταγή 50€ από τα Praktiker για όλες τις αγορές άνω των 300€, ώστε να εξοπλίσουν το φοιτητικό τους σπίτι με όσα χρειάζονται. Παράλληλα, μπορούν να απολαύσουν 30% έκπτωση στο adidas.gr για τις online αγορές τους και 15€ δωροεπιταγή στα Factory Outlet για όλες τις αγορές άνω των 40€. Τέλος, για όσους αγαπάνε την τεχνολογία, το CU Around προσφέρει 20% σε όλα τα tablet από τα καταστήματα Vodafone!

Αφήστε μια απάντηση