Ω! Μα τι έκπληξη! Το iPhone 5S έχει τις διπλάσιες πωλήσεις από το iPhone 5C

Αγορά

iphone-5c-colors

Αγαπητέ αναγνώστη όχι δεν τρελάθηκαν οι Αμερικανοί καταναλωτές και αγοράζουν με διπλάσιους ρυθμούς τη νέα ακριβότερη ναυαρχίδα της Apple, απλά συγκριτικά με το “οικονομικό” iPhone 5C είναι best value for money.

Και ναι η Apple το κατάφερε και αυτό η ακριβότερη κατά 100 δολάρια – στις ΗΠΑ – ναυαρχίδα της, το iPhone 5S, πουλάει τις διπλάσιες μονάδες από το ολοκαίνουργιο trendy “οικονομικό” μοντέλο της, το iPhone 5C. Σύμφωνα με έρευνα λοιπόν το iPhone 5S έχει πωλήσεις που αντιστοιχούν στο 64% των συνολικών πωλήσεων iPhone, το “οικονομικό” iPhone 5C φτάνει μόλις το 27%, ενώ το … απαρχαιωμένο iPhone 4S έχει το αξιοσέβαστο 9%.

Σύμφωνα με την έρευνα φαίνεται πως αυτό το 27% των πωλήσεων που έχει καταφέρει να λάβει το “οικονομικό” iPhone 5C δεν το έχει καταφέρει με βάση την τιμή πώλησης του, αλλά με βάση την πολυχρωμία την οποία οι καταναλωτές ζητούσαν εδώ και καιρό από την Apple.

Για να σας ενημερώνουμε πλήρως όμως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ίδια έρευνα αναφέρει πως είναι πιθανόν στο άμεσο μέλλον η ψαλίδα αυτή να κλείσει. Πως; Με τη λογική ότι οι φανατικοί φίλοι της εταιρείας με το δαγκωμένο μήλο ψώνισαν ή θα ψωνίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Άρα μετά θα μείνουν οι mainstream καταναλωτές οι οποίοι και είναι ιδιαίτερα πιθανό να επιλέξουν τα χρωματιστά iPhone 5C.

Τώρα για να γράψω και εγώ την κακία μου, αυτό για κάποιο λόγο το έχω μεταφράσει ως … χρωματιστή καινοτομία.
Ας θυμίσουμε τώρα ότι τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στη χώρα μας σε περίπου 10 ημέρες, στις 25 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση