Νέο lineup από την Dell

Αγορά

Στις 24 Ιουλίου το FullPC βρέθηκε, καλεσμένο της Dell, στην παρουσίαση του νέου lineup υπολογιστών της εταιρείας για την Ελληνική αγορά.

Η παρουσίαση έγινε σε χαλαρό και άκρως καλοκαιρινό κλίμα στο Ballux στη Γλυφάδα, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα μοντέλα πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά.

Οι νέες προτάσεις της Dell περιλαμβάνουν φορητούς υπολογιστές για τις δημοφιλείς σειρές Inspiron και XPS, ενώ είδαμε και νέα μοντέλα από τις σειρές Vostro, Latitude και Optiplex. Εντυπώσεις ιδιαίτερα θετικές μας άφησαν για ακόμα μια φορά τα συστήματα της Alienware τα οποία απευθύνονται σε gamers με … μεράκι.

Το πλέον περιζήτητο σύστημα της παρουσίασης ήταν βεβαίως το νέο ultrabook της Dell, το οποίο θα δούμε στην Ελληνική αγορά προς τα τέλη αυτού του μήνα και το οποίο ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να δοκιμάσουμε εδώ στο FullPC.

Εμείς πέραν από το ανανεωμένο lineup που σε πρώτη ματιά μας άφησε θετικές εντυπώσεις, θα σημειώσουμε και το γεγονός ότι η εταιρεία διατηρεί το μεγάλο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα προσφέροντας εγγύηση δύο ετών Dell Next Business Day, με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Αφήστε μια απάντηση