Νέα πρωτοποριακή λειτουργία των Smart TV της Samsung “Η TV μου”

Αγορά

Samsung _ TV mou

Οι κάτοχοι Smart TV της Samsung έχουν πλέον διαθέσιμη μια νέα λειτουργία με την ονομασία “Η TV μου“. Η λειτουργία είναι καινοτόμος μιας και πρόκειται για διαδραστικό, online τηλεοπτικό οδηγό με εύκολη και άμεση πρόσβαση από τον χρήστη.

Η νέα λειτουργία προτείνει τηλεοπτικά προγράμματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις τηλεοπτικές συνήθειες του χρήστη, προσφέροντας εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.

Οι εκπομπές που προτείνονται αφορούν τόσο στα ελεύθερα, όσο και στα συνδρομητικά κανάλια, ανάλογα με τον πάροχο. Κάθε φορά που ο θεατής  ενεργοποιεί τη Smart TV «H TV μου» θα είναι διαθέσιμη, αποτελώντας παράλληλα το 4ο panel του Smart Hub, μαζί με τα panels Εφαρμογές, Social και Μουσική, Φωτογραφίες & Βίντεο.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα με μια ματιά να ενημερωθεί για προτεινόμενα προγράμματα που είναι εκείνη την στιγμή διαθέσιμα, καθώς επίσης και για εκπομπές που θα προβληθούν αργότερα και ταιριάζουν στις προτιμήσεις του.

Κάθε εκπομπή παρουσιάζεται με διαδραστικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη της Smart TV να δει την ώρα προβολής, τη σύνοψη, καθώς και να κοινοποιήσει σχετικές πληροφορίες στα social media.

 

Αφήστε μια απάντηση