Καλοκαιρινός διαγωνισμός “Ξέρεις από Ultrabook;”

Αγορά

Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός του you.gr προσκαλεί τους λάτρεις της τεχνολογίας να αποδείξουν τις γνώσεις τους για τα Ultrabooks από τη σελίδα του καταστήματος you.gr στο Facebook με τίτλο «Ξέρεις από Ultrabook;». Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα Ultrabook HP Folio 13 -2000.

Οι υπερφορητοί υπολογιστές – ultrabooks – βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και ξεχωρίζουν τόσο για την κομψή σχεδίασή τους, όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Ο σύντομος χρόνος έναρξης λειτουργίας, η ταχεία φόρτωση και εκτέλεση εφαρμογών, καθώς και η εξοικονόμηση ενέργειας που χαρίζει διάρκεια στην αυτονομία της μπαταρίας, καθιστούν τα ultrabooks εξαιρετικά δημοφιλή, ενώ στο you.gr μπορεί κάποιος να ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και να πραγματοποιήσει τις αγορές του με 12 άτοκες δόσεις.

Ο διαγωνισμός «Ξέρεις από Ultrabook;» θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουλίου και το όνομα του τυχερού της κλήρωσης που θα κερδίσει το Ultrabook HP Folio 13 -2000 θα ανακοινωθεί στις 17 Ιουλίου στη σελίδα του you.gr στο Facebook.

Η σελίδα του διαγωνισμού.