Η Wind στα καταστήματα Public

Αγορά

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο κατάστημα Public Συντάγματος, η Wind Ελλάς και τα καταστήματα Public ανακοίνωσαν στον τύπο τη συνεργασία τους.

Πλέον στα 20 καταστήματα Public υπάρχουν διαθέσιμες το σύνολο των υπηρεσιών κινητής, σταθερής και internet της Wind, ενώ η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών προβλέπει ακόμα και τη δημιουργία αποκλειστικών πακέτων και προσφορών των υπηρεσιών της Wind στα καταστήματα Public.

Όπως δήλωσε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Ομίλου Public, Multirama και Getitnow: «Τα καταστήματα Public παρέχουν στον καταναλωτή μια μοναδική αγοραστική εμπειρία που τα κατατάσσει ψηλά στις προτιμήσεις τους

. Η συνεργασία με τη WIND διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων μας με ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις και υπηρεσίες σε κινητή, σταθερή και internet, ενώ ισχυροποιεί τη θέση μας στην αγορά. Παράλληλα, τα Public αναπτύσσονται και επενδύουν διαρκώς στη δημιουργία νέων καταστημάτων. Στόχος μέχρι το τέλος του 2013 είναι η λειτουργία 50 συνολικά καταστημάτων.»

Το μήνυμα που επιλέξαμε «Αλλάζουμε τους κανόνες στην Επικοινωνία» εκφράζει απόλυτα την ουσία αυτής της συνεργασίας και σύντομα οι καταναλωτές θα διαπιστώσουν πως γίνεται πράξη» δήλωσε ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της WIND Ελλάς.

Φωτογραφίες από κατάστημα Public και των κυρίων Ρόμπυ Μπουρλά και Αντώνη Τζωρτζάκη.