Η Toshiba θα κυκλοφορήσει τηλεοράσεις με πιστοποίηση DivX Plus Streaming

divxplus

Η Toshiba σε συνεργασία με τη Rovi θα ενσωματώσει DivX Plus Streaming codec σε νέα σειρά τηλεοράσεων που θα παρουσιάσει η Ιαπωνική εταιρεία.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχετε αρκετές επιλογές όσον αφορά το υλικό που θα παρακολουθήσετε στην τηλεόραση σας η Toshiba έρχετε να φέρει ακόμα μια. Το streaming format υπόσχεται αναβαθμισμένο έλεγχο στο multimedia περιεχόμενο όπως resume της αναπαραγωγής video μεταξύ συσκευών, υπότιτλους σε πολλές γλώσσες αλλά και Dynamic Resolution Scaling, μια λειτουργία που θα εκτιμήσουν οι χρήστες με bandwidth που δεν είναι σταθερό.

Τώρα αν θα δούμε όλα αυτά στη χώρα μας; Μεγάλη κουβέντα και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη μάλλον όχι αφού σε παγκόσμιο επίπεδο δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση τουλάχιστον, πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες. Στη Μ. Βρετανία πάντως μέχρι το τέλος του τριμήνου θα γίνει διαθέσιμη η υπηρεσία σε συνεργασία με τη KNOWHOW Movies της Dixons Retail – η «μαμά» εταιρεία την αλυσίδας καταστημάτων Κωτσόβολος.

Πηγή

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση