Η Samsung κερδίζει την απαγόρευση εισαγωγών στις ΗΠΑ συγκεκριμένων μοντέλων iPhone & iPad

Αγορά

apple-vs-samsung

Σημερινή απόφαση της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου [ITC] στις ΗΠΑ απαγορεύει στην Apple την εισαγωγή συγκεκριμένων μοντέλων iPhone και iPad εξαιτίας παραβίασης ευρεσιτεχνίας την οποία κατέχει η Samsung.

Όπως καταλαβαίνεται ο πόλεμος μεταξύ της Κορεατικής και της Αμερικανικής εταιρείας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την τελευταία μάχη μάλιστα την κερδίζει η Samsung αφού η απόφαση της ITC απαγορεύει την εισαγωγή στις ΗΠΑ των iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 [έκδοση της AT&T], αλλά και του iPad 2 3G.

Η ευρεσιτεχνία την οποία φέρονται να παραβιάζουν οι παραπάνω συσκευές αφορά την κίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, μιας πατέντα που η Apple έχει σταματήσει εδώ και αρκετό να χρησιμοποιεί αφού τα νεότερα μοντέλα του iPhone όπως το iPhone 4S και iPhone 5, αλλά και οι επόμενες εκδόσεις του iPad δεν χρησιμοποιούν.

Παρά την απαγόρευση και η Apple αισθάνεται ελαφρά κερδισμένη αφού η ITC απέρριψε τις υπόλοιπες κατηγορίες της Samsung για καταπάτηση και άλλων ευρεσιτεχνιών. Η Apple από τη μεριά της υποστηρίζει ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τη Samsung για την χορήγηση της συγκεκριμένη ευρεσιτεχνίας.

Η Apple αναμένεται να προχωρήσει σε έφεση της απόφασης και το … σήριαλ να συνεχίσει κανονικά.

Διαβάστε την απόφαση της ITC

Αφήστε μια απάντηση