Η Kingston γιορτάζει 25 χρόνια κατασκευής προϊόντων μνήμης

Αγορά

Η Kingston Technology ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1987 και το 2012 γιορτάζει τα 25 έτη στον κλάδο της ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων μνήμης. Αυτή την επέτειο των 25 ετών τη γιορτάζει με ένα διαγωνισμό στον οποίο μπορείτε να κερδίσετε αρκετά δώρα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η Kingston Technology ιδρύθηκε από τον CEO και συνιδρυτή John Tu και τον COO και συνιδρυτή, David Sun.

«Είναι υπέροχο και συγκινητικό να είσαι μέρος αυτής της εταιρείας. Η καλύτερη πλευρά των τελευταίων 25 ετών είναι οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ, οι συνεργάτες μας και  οι εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους» σχολίασε ο John Tu, CEO και συνιδρυτής της Kingston. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος στη σκέψη από πού ξεκινήσαμε, που είμαστε σήμερα και ανυπομονώ για τα επόμενα 25 χρόνια».

«Το εργασιακό περιβάλλον και η νοοτροπία της εταιρείας, ενθαρρύνουν όλους εμάς που εργαζόμαστε γι’ αυτή να έχουμε νέες ιδέες και να μπορούμε να τις εφαρμόσουμε,» σχολίασε ο Thomas Marschner, VP Sales της Kingston για την περιοχή των ΕΜΕΑ.

Η Kingston γιορτάζει την 25η επέτειό της διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό με μεγάλο χρηματικό βραβείο $2.500 (ΗΠΑ)  και δίνει τη ευκαιρία στους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν το δικό τους USB Flash drive. Άλλα βραβεία είναι $250, solid state drives και το συλλεκτικό USB drive για τα 25 χρόνια Kingston.

Δείτε παρακάτω το video της Kingston για την 25η επέτειο.

Παρακάτω το ενδιαφέρον infographic που έφτιαξε η εταιρεία για την ξεχωριστή αυτή επέτειο.