Η Foster + Partners θα επανασχεδιάσει τα Apple Stores

AppSpac960

Φήμες θέλουν την Apple να έχει προσεγγίσει την Foster + Partners, εταιρεία υπεύθυνη για την κατασκευή του νέου κεντρικού κτιρίου της Apple γνωστου και ως «Spaceship» που είχε οραματιστεί ο Steve Jobs, προκειμένου να ανανεώσει τα καταστήματα της στην λιανική

Έτσι λοιπόν η ομάδα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το κολοσσιαίο έργο της κατασκευής του νέου εντυπωσιακού «αρχηγείου» της αμερικανικής εταιρείας, του οποίου το κόστος πρόσφατα επανεκτιμήθηκε στα 5 δις δολάρια ΗΠΑ από τα αρχικά 3 δις, θα πρέπει τώρα να βρει ένα τρόπο να «φρεσκάρει» εκ νέου τα Apple Stores.

72134-apple-store1

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της την κατασκευή του McLaren Technology Centre και το Hearst Tower στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να μεταμορφώσει καταστήματα σταθμούς όπως αυτό της 5ης Λεωφόρου και της Regent Street στο Λονδίνο, αφήνοντας εκτός ανταγωνιστικές φίρμες όπως την 8 Inc και την Bohlin Cywinski Jackson.

ASRegStr960

Η Foster + Partners μέσω εκρποσώπου της δήλωσε ότι κάθε συνεργασία με την Apple είναι άκρως εμπιστευτική και δεν θα γίνουν σχόλια επί του θέματος, με την τελευταία να αναζητά μάλλον μεγαλυτερους χώρους για να εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί τον όλο και μεγαλύτερο αριθμό πελατών – επισκεπτών που επισκέπτεται τα καταστήματα λιανικής.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση