Οι δοκιμες των Atom η αιτία καθυστέρησης κυκλοφορίας Windows 8 tablets από Dell και HP

Αγορά

Όσοι σχεδιάζουν την αγορά tablet με Windows 8 και επεξεργαστή Intel Atom έχουν κουραστεί να περιμένουν και όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας ακόμα μήνας για να δούμε νέα μοντέλα. Αιτία προβλήματα στις δοκιμές των Atom επεξεργαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από τη Microsoft η οποία, εδώ και χρόνια, για να δώσει έγκριση από τα Windows Hardware Quality Labs για κάποιο προϊόν το δοκιμάζει. Οι δοκιμές λοιπόν με τους νέους Clover Trail επεξεργαστές της Intel και συγκεκριμένο τον Atom Z2760 φαίνεται ότι είναι προβληματικές και συγκεκριμένα οι drivers που χρησιμοποιούνται για τους επεξεργαστές Clover Trail. Τα εργαστήρια της Microsoft φαίνεται πως έχουν εντοπίσει αστάθειες στα συστήματα, οι οποίες προκαλούνται από τους drivers. Έτσι δεν είναι δυνατόν να δοθεί η έγκριση για την κυκλοφορία τους σύμφωνα με τους όρους αδειοδότησης.

Το πρόβλημα έχει επηρεάσει τόσο τη Dell η οποία έχει μεταθέσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του δικού της Latitude 10, όσο όμως και την HP η οποία επίσης έχει αναγκαστεί επίσης να μεταθέσει την κυκλοφορία για το Envy x2 Convertibletellmellow.com

Υπομονή, τουλάχιστον οι δοκιμές αυτές γίνονται πριν την κυκλοφορία των προϊόντων και έτσι οι αγοραστές δεν θα βρεθούν προ εκπλήξεως μετά την αγορά.

Αφήστε μια απάντηση