Οι χρήστες Mac πληρώνουν περισσότερα για τις διακοπές τους

Αγορά

Σύμφωνα με δημοσίευμα οι χρήστες που αναζητούν ταξιδιωτικούς προορισμούς για τις διακοπές τους με συστήματα Apple, πληρώνουν περισσότερα από τους εκείνους με PC.

Το δημοσίευμα έγινε από την εφημερίδα The Sunday Times και αναφέρει πω το online τουριστικό γραφείο Orbitz αποκάλυψε ότι εμφανίζει αποτελέσματα με ακριβότερα ξενοδοχεία σε χρήστες που χρησιμοποιούν Mac για την αναζήτηση τους.

Αυτό, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό γραφείο, συμβαίνει γιατί στατιστικά έχουν παρατηρήσει ότι οι χρήστες Mac ξοδεύουν μέχρι και 30 τοις εκατό περισσότερα χρήματα στις κρατήσεις ξενοδοχείων συγκριτικά με χρήστες PC, ενώ είναι 40 τοις εκατό πιθανότερο να κλείσουν δωμάτια σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων.

Από την Orbitz σημείωσαν ότι δεν εμφανίζουν τα ίδια δωμάτια σε διαφορετικές τιμές, αλλά εμφανίζουν απλώς ακριβότερες επιλογές στους χρήστες Mac. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας όμως αναφέρει ότι στην αναζήτηση του για να κλείσει δωμάτιο στο Miami για δύο βράδια με ένα MacBook οι τιμές ήταν 11 τοις εκατό υψηλότερες από τις αντίστοιχες στα ίδια δωμάτια με ένα PC.

Αφήστε μια απάντηση