Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Αγορά / Η Amazon είναι η εταιρεία με την καλύτερη φήμη στις ΗΠΑ

Η Amazon είναι η εταιρεία με την καλύτερη φήμη στις ΗΠΑ

amazon-boxes

Έρευνα σε περισσότερους από 14.000 καταναλωτές στις ΗΠΑ έφερε στο φως ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα όσον αφορά την εταιρεία με την καλύτερη φήμη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η Amazon ήταν η εταιρεία που το κοινό θεωρεί ως την εταιρεία με την καλύτερη φήμη και όχι την Apple ή την Google όπως θα φαντάζονταν οι περισσότεροι.

Η έρευνα βασιζόταν σε έξι κριτήρια: προϊόντα και υπηρεσίες, εργασιακό περιβάλλον, οικονομικά αποτελέσματα, κοινωνική ευθύνη, συναισθηματική απήχηση, όρμα και ηγεσία.

Η Amazon κατέκτησε την κορυφή στα πέντε από τα έξι κριτήρια της έρευνας επιτυγχάνοντας RQ [Reputation Quotient] score 82,62 με οποιοδήποτε score πάνω από 80 να θεωρείτε εξαιρετικό. Η Apple, ο νικητής της αντίστοιχης περυσινής έρευνας βρίσκεται ένα βήμα πίσω με RQ score 82,54, ακολουθεί η Walt Disney Company με RQ score 82,12, η Google με RQ score 81,32 και την πεντάδα κλείνει η Johnson & Johnson με RQ score 80,95.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση