Η Lenovo θα μεταφέρει την παραγωγή των ThinkPad στην Ιαπωνία

Αγορά

Η Lenovo και η NEC θα μεταφέρουν μέρος της παραγωγής των ThinkPad PCs από την Κίνα όπου βρίσκεται τώρα πίσω στις γραμμές παραγωγής της Ιαπωνίας.

Δοκιμαστική παραγωγή των συστημάτων της σειράς ThinkPad της Lenovo θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο στο εργοστάσιο που διαθέτει η NEC στην επαρχία Yamagata. Η πλήρης μεταφορά της γραμμής παραγωγής θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον.

Η παραπάνω κίνηση έχει να κάνει με τους πελάτες της Lenovo στην Ιαπωνία οι οποίοι για την αγορά ενός ThinkPad σήμερα πρέπει να περιμένουν περίπου 10 ημέρες για την παραλαβή του. Με την μεταφορά της γραμμής παραγωγής θα επιτύχουν ταχύτερους χρόνους παράδοσης για τα ThinkPad.

Οι Lenovo και NEC πριν από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με στόχο την αγορά της Ιαπωνίας και στόχο να κερδίσουν περίπου το 30% της Ιαπωνικής αγοράς μέσα στα επόμενα τρία έτη. Αντίστοιχη δε κίνηση με αυτή των NEC και Lenovo έκανε ήδη από το 2011 ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής τους η HP, μεταφέροντας κάποιες γραμμές παραγωγής από την Κίνα στην Ιαπωνία.

Αφήστε μια απάντηση