Διήμερο προσφορών για αγορές Mac

Αγορά

mac-113-offer

Άλλαξε ο χρόνος, άλλαξε σε Mac είναι το σύνθημα της προσφοράς που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο σε καταστήματα τα οποία μεταπωλούν υπολογιστές της Apple. Οι παροχές ενδιαφέρουσες όπως θα δείτε.

Η προσφορά για σήμερα 18 Ιανουαρίου και αύριο 19 Ιανουαρίου προσφέρει έκπτωση 113 ευρώ σε κάθε υπολογιστή Mac και δυνατότητα αποπληρωμής σε 24 άτοκες δόσεις.

Μέχρι στιγμής στο inbox του FullPC.gr έχουν έρθει ενημερωτικά δελτία τύπου για την παραπάνω προσφορά τόσο από τα καταστήματα iStorm όσο και από τα Golden-i.

Όσοι λοιπόν σκέφτεστε την αγορά ενός Mac σήμερα και αύριο είναι η κατάλληλη στιγμή.

2 σκέψεις στο “Διήμερο προσφορών για αγορές Mac

  1. Βέβαια, η προσφορά ισχύει για τα Mac που βρίσκονται σε απόθεμα…..π.χ. για τα νέα iMac δεν ισχύει η προσφορά επειδή τυχαίνει να μην υπάρχει κανένα σε απόθεμα! (τα περισσότερα είναι υπό παραγγελία ακόμα)

    Πάντως, αν η προσφορά αυτή έπεφτε όταν έρχονταν τα νέα iMac, τότε θα έκαναν χρυσές δουλειές μέσα στην οικονομική κρίση…..βλέπεις, η μειωμένη τιμή και οι 24 άτοκες δόσεις, φέρνουν πιό κοντά στο όνειρο τους υποψήφιους “σφιχτούς” οικονομικά πελάτες….

    Πιστεύω ότι θα φέρουν ξανά τέτοιες προσφορές αργότερα και για περισσότερες μέρες!

  2. Συνήθως οι προσφορές αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, άρα δεν μου φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο. Τώρα για την επανάληψη της προσφοράς νομίζω ότι δείκτης είναι το πως πήγε η κίνηση το διήμερο που μόλις πέρασε.

Αφήστε μια απάντηση