Αυτό είναι το νέο αρχηγείο της Apple

Αγορά

apple-campus

Είναι γνωστό ότι η Apple σχεδιάζει τα νέα κεντρικά γραφεία της πριν το θάνατο του Steve Jobs, πλέον όμως έχουμε αποκαλυπτικές εικόνες για τις … διαστημικές εγκαταστάσεις που σχεδιάζει η εταιρεία.

Όπως θα δείτε το εντυπωσιακό κτίριο με τον κυκλικό σχεδιασμό παραμένει στα σχέδια της εταιρείας, ενώ επιπλέον αποκαλύπτονται λεπτομέρειες όπως ο τεράστιος υπόγειος χώρος στάθμευσης, η υπόγεια αίθουσα στην οποία στο μέλλον η Apple θα παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα στον τύπο, ενώ εμείς επιμένουμε ότι οι εγκαταστάσεις μοιάζουν με ένα μεγάλο διαστημόπλοιο.

Στα θετικά για την περιοχή του Cuppertino όπου εδρεύει η Apple και όπου θα κατασκευαστούν τα νέα γραφεία της εταιρείας είναι πως η περιοχή δεν θα τσιμεντοποιηθεί. Το πράσινο, όπως θα δείτε και από τις εικόνες που ακολουθούν – και στις οποίες μπορείτε να πατήσετε επάνω για να τις δείτε μεγαλύτερες – παραμένει σε μεγάλο βαθμό στο οικόπεδο των 176 στρεμμάτων.

Τα χούγια βέβαια δεν χάνονται και έτσι το τμήμα R&D [έρευνα και εξέλιξη] δεν θα στεγάζεται σε αυτές τις εγκαταστάσεις αλλά σε άλλες, έξω από το κύριο campus της εταιρείας. Βλέπετε η Apple δεν εμπιστεύεται κανέναν και έτσι ότι εξελίσσει για το μέλλον θέλει να το βλέπουν μόνο όσοι χρειάζεται.

Το οφθαλμόλουτρο ακολουθεί.

131210983765421141516171823222120192425262728

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση