Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Η Toshiba αποκαλύπτει τα σχέδια της για τις συσκευές με Windows 8

Η Toshiba αποκαλύπτει τα σχέδια της για τις συσκευές με Windows 8

Τα Windows 8 είναι προ των πυλών και οι κατασκευαστές ετοιμάζουν νέα μοντέλα για να κυκλοφορήσουν στην αγορά ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος. Η Toshiba, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει και έτσι έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα για τα επερχόμενα νέα μοντέλα.

Τιμές και διαθεσιμότητα προφανώς δεν υπάρχουν για αυτά τα νέα μοντέλα μιας και τα Windows 8 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ όλα τα νέα συστήματα είναι προ-παραγωγής και θα τα χαρακτηρίζαμε στην παρούσα φάση ως concept. Έχουμε πληθώρα φωτογραφιών χάρη στα παιδιά από το Engadget, ενώ διακρίνουμε αρκετά νέα μοντέλα.

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στις οποίες πατώντας επάνω τους μεγεθύνονται.

 

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Toshiba Tecra W50 με Haswell και NVIDIA Quadro

Η Toshiba ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Tecra W50, ενός συστήματος υψηλών προδιαγραφών για εκείνους που επιθυμούν …

Αφήστε μια απάντηση