Το Dell M3800 διαθέσιμο από τον Νοέμβριο [VIDEO]

DW3800960

Το Dell Precision M3800, ο νέος πανίσχυρος φορητός υπολογιστής που είναι σε θέση να εκτελέσει χρέη σταθμού εργασίας, θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά από τον επόμενο μήνα. 

Το M3800, το οποίο είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποτελεί το νέο καμάρι της Dell δίχως άδικο, αφού ως σταθμός εργασίας με βάρος 2,04 kg, πάχος 18 mm και σασί κατασκευασμένο από αλουμίνιο/carbon, είναι αξιοζήλευτος.

DWS960

Πέρα από την πρωτοποριακή σχεδίαση και τα εξαιρετικά υλικά, η αξιόπιστη αυτή υλοποίηση της Dell προσφέρει σε εκείνους που θα θελήσουν την αποκτήσουν έναν Intel Core i7 επεξεργαστή 4ης γενιάς, αρκετά GB μνήμης RAM, μια NVIDIA Quadro τελευταίας γενιάς στα 2 GB – με ικανότητα σύνδεσης σε πολλαπλές εξωτερικές οθόνες . Το κερασάκι είναι η οθόνη αφής 15.6″ MultiTouch με επένδυση Gorilla Glass, ικανή για ανάλυση QHD 3200×1800.

Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία έως και 10 ώρες [91Wh] και η τιμή του συστήματος ξεκινά από τα 1.800 δολάρια ΗΠΑ.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση