Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Θες το γρηγορότερο MacBook Pro; Το βρήκες!

Θες το γρηγορότερο MacBook Pro; Το βρήκες!

Αναζητάς το ταχύτερο MacBook Pro 13,3 της αγοράς και οι προτάσεις της Apple δεν σε καλύπτουν; Το όνομα του είναι MacBook Pro BiTurbo και μόλις το βρήκες χάρη σε ένα… βελτιωτικό οίκο φορητών από την Γερμανία. Για να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι η εταιρεία hardwrk από το Ανόβερο της Γερμανίας ασχολείται με την τοποθέτηση SSD σε φορητούς της Apple. Οι άνθρωποι βέβαια ασχολούνται με ιδιαίτερη σοβαρότητα επάνω στο συγκεκριμένο θέμα και έτσι θα βρείτε kit τοποθέτησης SSD για όλα τα MacBook μετά το 2006, καθώς και kit αντικατάστασης του SuperDrive με κάποιο SSD.

Κάποιο πρωί λοιπόν ήταν φαίνεται ηλιόλουστη η ημέρα στο Ανόβερο και αποφάσισαν να κατασκευάσουν το ταχύτερο MacBook Pro 13.3 στον πλανήτη τοποθετώντας του ένα SSD RAID-0, έτσι απλά για να δούνε πόσο γρήγορα πηγαίνει. Ξέρετε πως είναι αυτά. Μετά από αρκετές δοκιμές και διαφορετικά setup – είπαμε οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες – κατασκεύασαν το απόλυτο εργαλείο. Το όνομα αυτού είναι hardwrk SSD 330 biturbo και θα ομολογήσουμε ότι αν και λίγο extreme – η ονοματολογία – ταιριάζει απόλυτα στο αποτέλεσμα. Ένα απλό εργοστασιακό MacBook Pro 13.3″ πλέον έρχεται με 16GB μνήμης RAM και SSD χωρητικότητας του 1TB από τη Samsung, το 830 SATA III, σε RAID-0.

Το καλύτερο είναι μάλιστα ότι μπορείτε να το κερδίσετε αυτό το θηρίο μιας και αποφάσισαν να το βάλουν σε διαγωνισμό. Δεν θα σας κουράσουμε με τις μετρήσεις από τις επιδόσεις του, μπορείτε άλλωστε να τις δείτε στην σελίδα της εταιρείας, αλλά θα σας προτρέψουμε να δείτε το παρακάτω video που δείχνει το θηριάκι σε καθημερινές εργασίες.

 

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση