Η Sony παρουσίασε το δικό της ultrabook

Laptop

Το νέο Vaio της σειράς Τ είναι γεγονός και είναι το ultrabook της Sony. Η πρόταση της Sony έρχεται σε δύο μοντέλα, ένα με οθόνη διαγωνίου 11 ιντσών και ένα με οθόνη 13 ιντσών, διαστάσεις ικανές να καλύψουν τους περισσότερους χρήστες που αναζητούν ένα ultrabook.

 

Το ultrabook της Sony το είχαμε ήδη δει από τον Ιανουάριο στη φετινή CES, αλλά τότε δεν είχαν οριστικοποιηθεί ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ενώ είχε αναφερθεί ότι και ο σχεδιασμός του μοντέλου παραγωγής ήταν πιθανόν να αλλάξει.

Το Vaio της σειράς Τ που τελικά παρουσίασε η Sony φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας, όποτε άλλωστε μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, το σασί είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο και αλουμίνιο κάτι που μεταφράζεται σε αυξημένη ακαμψία αλλά και χαμηλό βάρος.

Η βασική έκδοση του μοντέλου έρχεται με επεξεργαστή της γενιάς Sandy Bridge, τον Intel Core i3-2367M, υποστηρίζεται από 4GB μνήμης RAM και το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών Intel HD 3000. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο η Sony έχει επιλογές από σκληρούς δίσκους, SSD αλλά και υβριδικές λύσεις των δύο τεχνολογιών.

Τα νέα ultrabook θα γίνουν διαθέσιμα τον ερχόμενο μήνα ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή διάθεσης τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τα νέα Vaio.

Αφήστε μια απάντηση