Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Προβλήματα για τα νέα MacBook Air με τον Chrome

Προβλήματα για τα νέα MacBook Air με τον Chrome

Τελικά φαίνεται ότι τα προβλήματα είναι δυνατόν να χτυπήσουν ακόμα και τις καλύτερες των οικογενειών. Αρκετοί χρήστες αναφέρουν κρασαρίσματα των νέων MacBook Air της Apple όταν χρησιμοποιούν τον Chrome

Οι αναφορές έρχονται πλέον … μαζικά και μπορεί κάποιος να τις βρεί στο Apple Support Communities όπου όχι και τόσο ευχαριστημένοι κάτοχοι των ολοκαίνουργιων MacBook Air της Apple αναφέρουν προβλήματα από τις πρώτες ώρες ή ημέρες παραλαβής του συστήματος τους σε συνδυασμό με τον Chrome.

Το καλό στο παραπάνω πρόβλημα είναι πως αν ο χρήστης επιλέξει τον ενσωματωμένο Safari ως browser ή κάποιον άλλο όπως πχ τον Firefox τότε τα νέα MacBook Air συμπεριφέρονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μέχρι στιγμής κάποια λύση δεν υπάρχει ούτε από πλευράς Google, ούτε από πλευράς Apple.

Λέτε η Google να σαμποτάρει με αυτόν το τρόπο τα νέα συστήματα της Apple ;

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση