Έρχονται τα νέα MacBook Pro με οθόνες Retina

Laptop

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει ίσως και στο WWDC τον επόμενο μήνα ανανεωμένη σειρά MacBook Pro. Η νέα σειρά θα είναι λεπτότερη σε διαστάσεις και φυσικά ταχύτερη από τη σημερινή. Η αποκάλυψη έχει γίνει από κάποιον που γνωρίζουν τα παιδιά στο 9to5Mac.com ο οποίος γνωρίζει κάποιον άλλο ο ποίος και επιβεβαίωσε όλα όσα φαντάζεται ο κόσμος τους τελευταίους μήνες για τα ανανεωμένα MacBook Pro.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες η νέα σειρά θα είναι λεπτότερη από τη σημερινή, αλλά δεν θα είναι τόσο λεπτή όσο τα MacBook Air. Το οπτικό drive μάλλον μας αποχαιρετά για τα καλά, όπως όμως και η κάρτα ethernet. Τέρμα λοιπόν η ενσύρματη σύνδεση δικτύου για τη νέα σειρά. Το πλέον όμως ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό της σειράς θα είναι οι νέες οθόνες τύπου Retina – κάτι που μάλλον έχει μαρτυρήσει το Mountain Lion με τα υπερ-υψηλής ανάλυσης εικονίδια του. Επιπλέον θα υπάρχουν θύρες USB 3.0, ενώ οι ακόμα ταχύτερες Thunderbolt φαίνεται ότι θα αυξηθούν.

Πλαϊνές όψεις των νέων MacBook Pro

Μέχρι την τελική αποκάλυψη, η οποία εικάζεται ότι θα γίνει στο φετινό WWDC, δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά υπομονή.

Αφήστε μια απάντηση