Πέμπτη 26 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Έρχονται τα νέα MacBook Pro με οθόνες Retina

Έρχονται τα νέα MacBook Pro με οθόνες Retina

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει ίσως και στο WWDC τον επόμενο μήνα ανανεωμένη σειρά MacBook Pro. Η νέα σειρά θα είναι λεπτότερη σε διαστάσεις και φυσικά ταχύτερη από τη σημερινή. Η αποκάλυψη έχει γίνει από κάποιον που γνωρίζουν τα παιδιά στο 9to5Mac.com ο οποίος γνωρίζει κάποιον άλλο ο ποίος και επιβεβαίωσε όλα όσα φαντάζεται ο κόσμος τους τελευταίους μήνες για τα ανανεωμένα MacBook Pro.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες η νέα σειρά θα είναι λεπτότερη από τη σημερινή, αλλά δεν θα είναι τόσο λεπτή όσο τα MacBook Air. Το οπτικό drive μάλλον μας αποχαιρετά για τα καλά, όπως όμως και η κάρτα ethernet. Τέρμα λοιπόν η ενσύρματη σύνδεση δικτύου για τη νέα σειρά. Το πλέον όμως ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό της σειράς θα είναι οι νέες οθόνες τύπου Retina – κάτι που μάλλον έχει μαρτυρήσει το Mountain Lion με τα υπερ-υψηλής ανάλυσης εικονίδια του. Επιπλέον θα υπάρχουν θύρες USB 3.0, ενώ οι ακόμα ταχύτερες Thunderbolt φαίνεται ότι θα αυξηθούν.

Πλαϊνές όψεις των νέων MacBook Pro

Μέχρι την τελική αποκάλυψη, η οποία εικάζεται ότι θα γίνει στο φετινό WWDC, δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά υπομονή.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση