Νέο HP Envy TouchSmart Ultrabook 4

Και η HP μπήκε στο παιχνίδι των ultrabooks με οθόνη αφής ανακοινώνοντας ένα στυλάτο σύστημα της σειράς Envy, το νέο HP Envy TouchSmart Ultrabook 4 το οποίο έρχεται με Windows 8.

Το νέο HP Envy TouchSmart Ultrabook 4 έρχεται με μεταλλικό περίβλημα και οθόνη αφής, ενώ διαθέτει ηχεία Beats Audio με subwoofer. Η εμφάνιση του είναι πραγματικά εντυπωσιακή και προδίδει μια ποιοτική κατασκευή. Η ονομαστική αυτονομία της μπαταρίας φτάνει τις 8 ώρες, ενώ και η απόδοση του μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη.

Θα βρείτε τρίτης γενιάς Intel Core επεξεργαστές,  4 GB μνήμης RAM η οποία μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 8 GB συνολικά. Ενδιαφέρον είναι το κύκλωμα γραφικών της AMD το Radeon HD 7670M με 2 GB μνήμης γραφικών. Η οθόνη έχει διαγώνιο 14 ιντσών και ανάλυση HD στα 1.366×768 pixels.

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση