Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Η γραμμή παραγωγής είναι «λίγη» για τα νέα MacBook Pro

Η γραμμή παραγωγής είναι «λίγη» για τα νέα MacBook Pro

Τα Κινέζικα εργοστάσια όπως εκείνα της Foxconn εργάζονται στο 100% των δυνατοτήτων τους και επειδή δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες της Apple είναι έτοιμα να δώσουν σε τρίτους κατασκευαστές μέρος των παραγγελιών. Όλο αυτό τον … εργασιακό πανικό φαίνεται πως έχει προκαλέσει η ανανεωμένη σειρά MacBook Pro της Apple, την οποία περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές, μάλλον τον ερχόμενο μήνα. Οι φήμες θέλουν τα νέα MacBook Pro να είναι κατασκευασμένα από νέα υλικά, συγκριτικά με τα τρέχοντα μοντέλα. Επιπλέον αλλαγμένο θα είναι και το design τους όπως όλα δείχνουν μιας και η Apple φέρεται να έχει «ξεφορτωθεί» για τα καλά το οπτικό drive. Ήρθε λοιπόν και ο θάνατος των CD και DVD για την Apple.

Τα παραπάνω νέα έρχονται από το Digitimes στην Κίνα και αναφέρουν βέβαια ότι ο πυρετός της παραγωγής είναι τόσο μεγάλος που μάλλον θα δούμε τα νέα MacBook Pro στο φετινό WWDC. Επιπλέον με βάση τα τρέχοντα νούμερα των πωλήσεων παγκοσμίως – μην υπολογίζεται τη χώρα μας – οι τάσεις είναι αυξητικές σε ποσοστά που φτάνουν το 30-50% συγκριτικά με το 2012. Όπως αντιλαμβάνεστε η Apple θέλει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο και για αυτό οι μεγάλες παραγγελίες στα Κινέζικα εργοστάσια.

Εμείς περιμένουμε με ενδιαφέρον νεότερα.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση