Η Apple θα ανανεώσει τα MacBook στο WWDC 2013

Laptop

apple-macbook-air

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το WWDC 2013 και εκεί θα μάθουμε πολλά νέα για τα καινούργια iPhone και iPad αλλά και για τα ιδιαίτερα δημοφιλή MacBook της Apple.

Σε σχεδόν 1,5 μήνα λοιπόν θα δούμε ανανεωμένα MacBook Pro και MacBook Air, τα όποια οποία σύμφωνα με αναλυτές θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα από τα καταστήματα και τους αντιπροσώπους της εταιρείας.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις οι φήμες θέλουν τα μοντέλα που θα ανακοινωθούν να έρχονται αποκλειστικά με οθόνες Retina κάνοντας παρελθόν τις οθόνες που έρχονται σήμερα με τα … απλά μοντέλα της σειράς.

Παρά την παραπάνω φημολογία εμείς δεν πιστεύουμε ότι η Apple απλά θα σταματήσει την παραγωγή των non-Retina μοντέλων αφού ακόμα και σήμερα τα πηγαίνουν πολύ καλά στις πωλήσεις. Επιπλέον μια τέτοια κίνηση θα αύξανε την τιμή πώλησης των MacBook Air κάνοντας το εισαγωγικό φορητό υπολογιστή της Apple δυσπρόσιτο σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές.

Όπως και να έχει θα κάνουμε υπομονή μέχρι τις 10 Ιουνίου όπου και θα μάθουμε περισσότερα. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι.

Αφήστε μια απάντηση