Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Παρουσιάστηκαν τα νέα HP EliteBook

Παρουσιάστηκαν τα νέα HP EliteBook

Όπως σας είχαμε ενημερώσεις πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η HP είχε έτοιμα τα νέα EliteBook 8470p και 8570p τα οποία και παρουσίασε σήμερα επίσημα. Τα νέα φορητά της HP έρχονται με τους νέους τρίτης γενιάς επεξεργαστές της Intel, ενώ η εταιρεία παρουσίασε επιπλέον μοντέλα στις 11 και 12 ίντσες.Για τα νέα HP EliteBook η HP δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας τους με αρκετές επιλογές μπαταριών έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να επιλέξει τον επιθυμητό συνδυασμό βάρους και αυτονομίας. Σε συγκεκριμένο συνδυασμό για το HP EliteBook 8470p υπάρχει μπαταρία με ονομαστική αυτονομία 36 ωρών! Η σειρά, όπως προαναφέραμε, περιλαμβάνει και μοντέλα στις 11 και 12 ίντσες τα 2570p και 2170p.

Η ποιότητα κατασκευής για όλα τα μοντέλα είναι υψηλών προδιαγραφών, ενώ οι τιμές διάθεσης για τα 8470p και 8570p ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 899 δολάρια και αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα τον ερχόμενο μήνα.

Πηγή: Slashgear

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση