Έρχονται και νέα MacBook Pro στις 10 Σεπτέμβρη

Laptop

MacBook-Pro

Οι φήμες για τα νέα iPhone στις 10 Σεπτέμβρη έχουν πάρει φωτιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί παράλληλα να υπάρχουν φήμες και για άλλα προϊόντα με το δαγκωμένο μήλο στην πλάτη, όπως τα πολυαγαπημένα MacBook Pro.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες – ή πληροφορίες κατ’ άλλους – στις 10 Σεπτέμβρη στο event που θα διοργανώσει η Apple θα δούμε εκτός των νέων iPhone και νέα MacBook Pro τα οποία θα βασίζονται στους νέους επεξεργαστές με πυρήνα Haswell της Intel.

Εφόσον αυτό είναι αλήθεια τότε τα νέα MacBook Pro θα έρθουν με σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις στο κομμάτι των γραφικών, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους gamers της παρέας.

Αυτή η είδηση βέβαια δεν διευκρινίζει αν τα νέα μοντέλα θα έρθουν αποκλειστικά με οθόνες Retina ή αν η Apple θα συνεχίσει να διαθέτει στη γκάμα της μοντέλο χωρίς Retina οθόνη, αλλά με οπτικό δίσκο. Όλα πάντως συγκλίνουν ότι οι ημέρες του συγκεκριμένου μοντέλου είναι … μετρημένες.

Μην ξεχάσουμε, συνδυάστε την παραπάνω είδηση με το νέο OS X Mavericks που θα κυκλοφορήσει το αμέσως επόμενο διάστημα και ίσως τελικά αυτή η φήμη έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αληθινή από πολλές άλλες που διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση